Emre Kılınç: Adımı görünce inanamadım

Emre Kılınç ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet aldı.
Emre Kılınç ilk kez A Milli Takım kadrosuna davet aldı.

Demir Grup Sivassporlu Emre Kılınç, milli takım kadrosuna seçildiği için mutlu olduğunu belirterek, "Kendimi milli takım kadrosunda ilk gördüğümde çok heyecanlandım, çok da şaşırdım" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor forması giyen Emre Kılınç, milli takım kadrosuna çağrılmasıyla ilgili duygularını paylaştı.

Milli takım aday kadrosu açıklandığında listede adını göremediğini, daha dikkatli baktığında gördüğünü ve inanamadığını ifade eden Kılınç şöyle konuştu:

  • Davet geldiğinde ilk başta adımı göremedim. Kamptaydık, Mert Hakan'la birlikte bakıyorduk. Cuma namazından gelmiştik. Bakıyoruz listede ben yokum. Listeye bakıyorum, fotoğraflara bakıyorum, kanat oyuncularına bakıyorum yine yokum. Sonra gördüm 'Mert benim adım yazıyor' dedim. Fotoğrafıma bakıyorum, çok eski fotoğrafım kendimi tanıyamadım. İlk görünce kendimi çok heyecanlandım, çok da şaşırdım. İlk başta kendimi göremeyip sonradan orada olduğumu görünce inanamadım. Öyle bir duygu içerisindeydim. Çok mutluluk verici bir olay.