Emre Mor KAP'a bildirildi

Emre Mor, Galatasaray formasıyla.
Emre Mor, Galatasaray formasıyla.

Galatasaray, bugün İstanbul'a gelmek için yola çıkan Emre Mor'un transferini Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınladığı bildiriyle resmen duyurdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, genç futbolcu Emre Mor'un transferi için Celta Vigo Kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Mor'un kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Celta Vigo ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanan bildiri
Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanan bildiri

Danimarka'da 1997'de dünyaya gelen Emre Mor, futbola Bronshoj Boldklub'de başladı. Lyngby'ye transferinin ardından 2014 senesinde Fransız ekibi Saint-Etienne tarafından denenen futbolcu, 2015 yılında Nordsjaeland'a transfer oldu. Bir yıl sonra Alman takımı Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor, 2017 senesinde de İspanyol ekibi Celta Vigo'ya gitti.

Danimarka Milli Takımı'nın çeşitli yaş gruplarında forma giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu tercihini A Milli Futbol Takımı'ndan yana kullandı ve ay-yıldızlı formayı 15 kez terletirken 1 gol kaydetti.

İstanbul'a geliyor

Galatasaray’ın kiralık olarak Celta Vigo’dan kadrosuna kattığı Emre Mor yola çıktı, İstanbul’a geliyor.

Galatasaray’ın İspanyol ekibi Celta Vigo’dan 1 yıllığına kiraladığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Mor, İstanbul’a gelmek üzere yola çıktı. Sosyal medya hesabından uçakta pasaportu ile fotoğrafını paylaşan genç futbolcu, "Yakında görüşmek üzere Galatasaray. İstanbul’a doğru" notunu düştü. Aynı dakikalarda sarı-kırmızılı kulüp futbolcunun transferini resmi olarak KAP’a bildirdi

Krampon kutuları çöpe atıldı

  • Sosyal medyada yer alan görsellerde İspanyada bulunan Ciudad Deportiva isimli spor tesisinde Emre Mor'un krampon kutularının çöpe atıldığı görüldü.

Albayrak sinyali vermişti

Abdurrahim Albayrak
Abdurrahim Albayrak

Yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Albayrak transferi gündemde olan Radamel Falcao ve golcü oyuncuları Mbaye Diagne'nin durumu ile ilgili soruları cevaplamaktan kaçınırken, "Emre Mor ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) açıklamayı yapacağız. Biten transferleri açıklıyoruz." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦁 Emre Mor, Galatasaray'da.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()