Engin Baytar: Terim isterse dönerim

Engin Baytar'ın Galatasaray forması giydiği günlerden bir kare.
Engin Baytar'ın Galatasaray forması giydiği günlerden bir kare.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski oyuncusu Engin Baytar, transfer iddialarına ilişkin konuştu. Eski futbolcuların isminin Galatasaray'la anılmasının ardından gündem olan Baytar, teknik direktör Fatih Terim'in istemesi halinde seve seve döneceğini ifade etti.

Galatasaray’ın eski futbolcusu Engin Baytar, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın Uçankuş Tv ekralarında hazırlayıp sunduğu Tahminim Pekmez’e özel açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın lige iyi başlamasına rağmen derbide çıkan cezalardan çok etkilendiğini söyleyen Baytar, her şeye rağmen transferlerle birlikte Galatasaray’ın şampiyonluğun en önemli adayları arasında olduğunu söyledi.

Ara transfer döneminde birçok eski futbolcusu ile adı anılan Galatasaray’dan teklif gelmesi durumunda koşa koşa geleceğini söyleyen oyuncu ‘‘Fatih hoca yeter ki istesin her koşulda koşa koşa Galatasaray’a geri dönerim’’ dedi.

  • Engin Baytar, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa forması giyiyor.

ÇAKIR İLE HELALLEŞTİK

Galatasaray’da oynadığı dönemde Hakem Cüneyt Çakır ile yaşadığı tatsız olayı unuttuğunu da belirten Baytar, ‘‘Cüneyt hoca ile Karşıyaka forması giydiğim dönemde helalleştik. Aramızda herhangi bir sorun yok’’ ifadelerini kullandı