Erkan Zengin, Fatih Karagümrük'te

Erkan Zengin Fatih Karagümrük'e transfer oldu.
Erkan Zengin Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fatih Karagümrük, Türk asıllı İsveçli oyuncu Erkan Zengin'i renklerine bağladı.


Geçtiğimiz günlerde Osmanlıspor'dan ayrılan Mehmet Batdal ve Rizespor'dan ayrılan Turgut Doğanşahin ile sözleşme imzalayan Fatih Karagümrükspor, bugün de Erkan Zengin'i renklerine bağladı.

İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, daha önce Türkiye'de Beşiktaş, Eskişehirspor ve Trabzonspor formalarını terletmiş olan Erkan Zengin'in bu sezon kırmızı siyahlı forma için ter dökeceği belirtildi.

Karagümrük Kulübü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

  • "Kulübümüz Erkan Zengin'i renklerine bağladı. Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş, Eskişehirspor, Trabzonspor formaları giymiş olan ve İsveç Milli Takımı'nda 21 maça çıkmış deneyimli futbolcu artık kırmızı siyahlı formamızın başarısı için ter dökecektir."

"Para için değil, Karagümrük'ü şampiyon yapmaya geldim"

Transferinin ardından kulübün internet sitesine kısa bir açıklamada bulunan Erkan Zengin, "Buraya para için değil, Karagümrük ve Süleyman (Hurma) Abi'yi arkadaşlarımla birlikte şampiyon yapmaya geldim" dedi.
Fatih Karagümrük, Erkan Zengin'in yanı sıra daha önce Spor Toto Süper Lig'de forma giymiş olan Turgut Doğan Şahin ve Mehmet Batdal'ı da kadrosuna katmıştı.