Erman Toroğlu: İkinci sarıda faul bile tartışılır

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu Beşiktaş - Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaş - Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi. Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemini eleştiren Toroğlu, Gary Medel'im ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartı görüp atılmasının yanlış karar olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş kendi evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Siyah beyazlılar sahadan 2-1 galip ayrılırken, puanını 10 yükseltti ve 3. sıraya yerleşti. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu VAR kararlarını eleştirirken, eski Beşiktaş'ın sahada olmadığını vurguladı.

Erman Toroğlu, "Beşiktaş için her hafta söylenenler ve yazılanlar aynı oluyor. Eski Beşiktaş yok" dedi. Siyah beyazlıların kadro olarak iyi bir durumda olduğunu söyleyen Toroğlu, istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

VAR kararlarını da eleştiren eski hakem Erman Toroğlu, "VAR çıktı, bazı şeyler daha iyi olacak derken daha saçma sapan olmaya başladı. Mesela önceki gün Bülent Yıldırım'ın ofsayta gidip bakması. Dün, Gary Medel'in atılması. İlk sarı karta bir şey denilmez ama ikinci pozisyonda faul bile tartışılır" dedi.

Pepe'nin kafayla attığı golde de faul olduğunu vurgulayan Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

  • Mesele Pepe'nin kafayla attığı golde. Pepe, öndeki rakibini önce eliyle itiyor sonra yükleniyor. O itmeyle öndeki futbolcu kafaya çıkamıyor, Pepe de çok rahat çıkıp kafayı vuruyor. Haftaya F.Bahçe-Beşiktaş maçıbakalım neler gösterecek?


Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦅 Kartal, Fenerbahçe derbisi öncesinde hata yapmadı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()