Fatih Terim'den istifa iddialarına yalanlama

​Fatih Terim'den istifa iddialarına yalanlama
​Fatih Terim'den istifa iddialarına yalanlama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hakkında çıkan 'usulen istifa' iddialarını yalanladı. Fatih Terim, yeni başkan Mustafa Cengiz ve ekibine hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, "Bırakmam söz konusu değil" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Kayserispor maçı öncesinde hakkında çıkan ‘istifa’ iddialarına ilişkin cevap verdi.

Mustafa Cengiz’in başkan olmasının ardından usulen istifa edeceği öne sürülen Fatih Terim, bahsi geçen haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Görevinin başında olduğunu belirten Fatih Terim, Mustafa Cengiz ve ekibine dehayırlı olsun mesajlarını iletti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Fatih Terim’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • “Galatasaray kongresinin iradesine saygı duyuyor ve yeni başkan sayın Mustafa Cengiz beyefendiyle ekibine hayırlı olsun diyoruz. Emek vermiş, hizmeti geçmiş sayın Dursun Özbek'e de teşekkür ediyoruz. Bırakmam söz konusu değil. Başkanımızla bu konuda konuştuk. Mevcut yönetim ve başkanımızın önlerini kesmemek adına her şeye hazır olduğumu söyledim. Kendisi de bana çok güzel şeyler söyledi.”