Fatih Terim'den oyuncularına eleştiri

Fatih Terim kulübede oyunu takip ediyor.
Fatih Terim kulübede oyunu takip ediyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından oyuncularını eleştirdi. Terim, yapılmaması gereken ne varsa yaptıklarını ancak yapılması gerekenleri ise yapmadıklarını belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda BB Erzurumspor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Puan farkının kapanabileceğini belirten Fatih Terim, ev sahibi takımı ise mücadelesi sebebiyle tebrik etti. Deneyimli teknik adam ayrıca oyuncularına da eleştirilerde bulundu ve yapılması gerekenleri yapmayıp yapılmaması gerekenleri yaptıklarını ifade etti.

  • “Pes edecek değiliz, sonuna kadar devam edeceğiz. Galatasaray'ın tavrı da, tarzı da budur. Bize olanlar herkese olabilir veya herkese olan bize olabilir. Erzurumspor'u tebrik ediyorum, bizden iyi mücadele ettiler. Hiç pozisyon yokken, kaleye gelmemişken neredeyse, gol yedik. Bu da oyuncuların sahada yapmak istediklerini etkiliyor. Ondan sonra kazanabilirdik de, kaybedebilirdik de. Bu oyun, bu mücadele bize yakışmadı. Ne olursa olsun, burası Galatasaray Kulübü. Çıkan arkadaşlarımızın bazılarının gereğini yapması gerekirdi. Ne bu golü yemek bize yakışır, ne de oyun hiç hoşuma gitmedi benim. Mücadele ve oyun hoşuma gitmedi. Yapılmaması gereken ne varsa, onu yaptık.Yapacak bir şey yok. 8 puan farkı da kapanır. 18 puan farkı da kapanır. Ortada 30 puan var, yeter ki biz kazanalım. Diagne'nin adaptasyonu uzun sürüyor. İsteneni verecektir. Sakatlıktan da yeni çıktı. Puan kaybında oyuncu kaybedenlerden değiliz."