Fellaini'nin sarı kırmızı pozu ortalığı karıştırdı!

Fellaini.
Fellaini.

Manchester United'ın orta saha oyuncusu Marouane Fellaini'nin GQ Style dergisine verdiği poz ortalığı karıştırdı. Belçikalı yıldızın dergiye verdiği pozda sarı kırmızılı bir tişört giymesi sosyal medyada "Galatasaray'a transfer mi oluyor" sorusunu gündeme getirdi.

Devre arası transfer döneminde Türk kulüpleri ile sıklıkla adı anılan Manchester United'ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini'nin son pozu sosyal medyada olay oldu. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun fotoğraf çekiminde üstünde bulunan sarı kırmızılı tişört dikkatlerden kaçmadı.

Manchester United'ın orta oyuncusu Marouane Fellaini sosyal medyada dolaşan son pozu, Galatasaraylılar arasında gündem oldu. GQ Style dergisine özel bir röportaj veren yıldız oyuncunun Galatasaray'a transfer olabileceğine dair sosyal medya mesajlar paylaşılmaya başlandı. Buna neden olan durum ise Fellaini'nin fotoğraf çekiminde üstünde sarı kırmızı renkler bulunan bir tişört giymesiydi.

Belçikalı oyuncunun GQ dergisine verdiği poz.
Belçikalı oyuncunun GQ dergisine verdiği poz.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2018'de sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncunun geleceği hakkında henüz karar vermiş değil.

Fellaini'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.
Fellaini'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.
  • En son İtalyan basınında çıkan haberlerde Roma'ya transfer olacağı iddia edilen Fellaini'nin menajeri ve kardeşi, bu sezon devre arasında İstanbul'a gelerek Beşiktaş'la bir görüşme gerçekleştirmişti.

🤔 Fellaini’nin yeni tarzını nasıl buldunuz?

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()