Fenerbahçe atkısı işinden etti: beIN SPORTS, Pınar Bekbölet ile yollarını ayırdı

Pınar Bekbölet
Pınar Bekbölet

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un, Fenerbahçe aleyhine küfürler içeren bir atkıyla fotoğrafı ortaya çıkan Pınar Bekbölet ile yollarını ayırdığı öne sürüldü.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS, Fenerbahçe aleyhine küfürler içeren bir atkıyla fotoğrafı gün yüzüne çıkan Pınar Bekbölet ile yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Pınar Bekbölet, söz konusu görselin 10 sene öncesine ait olduğunu belirtmiş ve o dönem spor medyasında çalışmadığını söylemişti. Ancak, şikayetlerin artmasının ardından beIN SPORTS yönetiminin, Pınar Bekbölet’in işine son verdiği öne sürüldü.

Pınar Bekbölet görevinin devam edip etmediğine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmazken, en son Fenerbahçeli taraftarlardan özür dilemişti.

PINAR BEKBÖLET KİMDİR?

Ankara doğumlu Pınar Bekbölet, 2004 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Ailesinin işi nedeniyle Antalya’da büyüyen ve üniversiteye kadar eğitimini orada tamamlayan Pınar Bekbölet, çocukluğundan bu yana futbola oldukça ilgi duyuyordu.

Özel bir firma İş Geliştirme Müdürü olan Pınar Bekbölet, eski adıyla Lig TV'de Tutkumuz Futbol ve Maç Sabahı programlarında yorumcu olarak görev aldı.