Fenerbahçe'de Koeman kararı

Erwin Koeman, Trabzonspor maçının hazırlıklarının sürdürdüğü idmanda öğrencilerini takip ediyor.
Erwin Koeman, Trabzonspor maçının hazırlıklarının sürdürdüğü idmanda öğrencilerini takip ediyor.

Damien Comolli, Erwin Koeman ile yola devam etmek istediklerini açıkladı. Hollandalı teknik adamın doğru adam olduğunun altını çizen Comolli, takımın başında çıktığı 3 maçta oynattığı futboldan memnun kaldıklarını söyledi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, FB TV’de katıldığı programda sarı lacivertli takımın gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Phillip Cocu ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Erwin Koeman’ın geleceğiyle alakalı konuşan Fransız futbol adamı, Hollandalı çalıştırıcıyla yola devam edeceklerini söyledi. Koeman’ın doğru kişi olduğuna inandıklarını belirten Comolli, bu kararı yönetimin ortaklaşa aldığını ifade etti.

Erwin Koeman, Kadıköy'de oynanan maçı yedek kulübesinden takip ediyor.
Erwin Koeman, Kadıköy'de oynanan maçı yedek kulübesinden takip ediyor.
  • Son 3 maçta iyi bir performans sergiledik. 2 galibiyet aldık, Avrupa ve Lig olmak üzere. Galatasaray beraberliğini kazanmamız gerekiyordu. Takımda bir gelişim var. Artık çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. 3 maçta 7 puan aldık. Takımın gidişatından memnunuz. Galatasaray maçı sonraki gelişimden memnunuz. TFF kurallarının farkındayız. Kuralları iyi biliyoruz. Aksinde hareket etmemiz mümkün olmaz. Trabzonspor maçı öncesinde kararımızı vereceğiz. Erwin Koeman konusunda konuştuk, doğru kişi olduğunu söyledik. Onun performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Bizim devam etmesini istediğimiz isim o.

VOLKAN DEMİREL AFFEDİLDİ Mİ?

Ali Koç ve yönetimi tarafından asbaşkan Semih Özsoy ile yaşadığı tartışmanın ardından kadro bırakılan Volkan Demirel'e de değinen Damien Comolli, deneyimli eldivenin durumunda bir gelişme olmadığının altını çizdi.

  • Volkan Demirel hakkında söyleyebileceğim fazla bir şey yok. Başkanımızın konuşmasından beri pek bir gelişme yok. Kadro dışı kalan diğer futbolcular da transfer döneminin açılmasını bekliyor.
Volkan Demirel kadro dışı kalmadan önceki olaylı Rizespor maçında tribünlere giderek taraftarlardan özür dilemişti.
Volkan Demirel kadro dışı kalmadan önceki olaylı Rizespor maçında tribünlere giderek taraftarlardan özür dilemişti.

Koeman yönetiminde küllerinden doğan ve takımını sırtlayan Valbuena'ya da ayrı bir parantez adan Comolli, vatandaşının inanılmaz bir performans sergilediğini belirtti.

  • Valbuena için söyleyebileceğim tek kelime: İnanılmaz. Hocamız Koeman, defansif olarak ondan bazı şeyler istemişti. Bunları da gerçekleştirdi. Kendisini çok iyi hissediyor. Onu böyle görmek çok güzel.

Damien Comolli son olarak ara transfer dönemi için taraftarların çok umutlu olmaması gerektiğini ifade ederek, "Ocak ayı transfer dönemi her zaman çok zordur çünkü yetenekli oyuncular genelde uygun olmaz. Bu sene de çok farklı olmayacaktır. Yatırım yapmak için çok iyi bir zaman değil." şeklinde konuştu.


Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔥 Kanarya'da Valbuena farkı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()