Fenerbahçeli taraftarlar çok kızacak: Mehmet Demirkol'dan Valbuena'ya ağır eleştiri

​Fenerbahçeli taraftarlar çok kızacak: Mehmet Demirkol'dan Valbuena'ya ağır eleştiri
​Fenerbahçeli taraftarlar çok kızacak: Mehmet Demirkol'dan Valbuena'ya ağır eleştiri

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçeli taraftarların en çok beğendiği futbolcu Valbuena'yı ağır bir şekilde eleştirdi.

Mehmet Demirkol NTVSpor'da yayınlanan 'Spor Servisi' programında, geride kalan 4 haftada Fenerbahçe'nin en başarılı futbolcusu olarak gösterilen Valbuena'yla ilgili çok konuşulacak sözlere imza attı.

AYKUT KOCAMAN'IN YERİNDE OLSAM İLK ONU KESERİM

Demirkol Fransız futbolcu hakkında; "Valbuena çok iyi mücadele ediyormuş, bırakın Allah aşkına 2 duran toptan gol attırmış, 1 penaltı golü atmış. Aykut Kocaman'ın yerinde olsam ilk keseceğim adam Valbuena olur. Sürekli top kaybı yapıyor." ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol'un bu sözleri sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlardan çok büyük tepki topladı.


SELÇUK İNAN VE TOLGA CİĞERCİ

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Selçuk İnan'ın bundan sonraki süreçte taraftarlarla yıldızının barışamayacağını dile getiren ünlü yorumcu konuyla ilgili; "Üzeri çizilmiş Selçuk'un. Camiada istenmiyor. Bu olay bana çok değişir gibi gelmiyor" ifadelerini kullandı.

Mehmet Demirkol, Tolga Ciğerci için ise; "Galatasaray'ın oyuncusu değil. Çok iyi çalıştı deniliyor. Hayır, orta sahada ekstra işler yaptığı için başarılı" dedi.