Fenerbahçelilerin Volkan Demirel'den vazgeçmek istememesinin 10 nedeni

Fenerbahçelilerin Volkan Demirel'den vazgeçmek istememesinin 10 nedeni
Fenerbahçelilerin Volkan Demirel'den vazgeçmek istememesinin 10 nedeni

Fenerbahçeli taraftarlar için Volkan Demirel vazgeçilmezler arasındadır. İşte sarı-lacivertlilerin Volkan Demirel sevgisinin ardında yatan gerçekler…

2002'den bu yana Fenerbahçe formasını giyen Volkan Demirel 27 Ekim'de 37 yaşına girecek. Başarılı file bekçisinin sarı-lacivertli kulüp ile mukavelesi 30 Haziran'da sona eriyor…

Geleceği belirsiz

Fenerbahçeli taraftarlar kaptanın yeni mukavele imzalayıp imzalamayacağını merak ediyor. Kulislerde ise iki ayrı senaryo konuşuluyor. İlk iddia; Ali Koç ve yönetiminin Volkan'a jübile teklif edeceği yönünde. Diğer seçenek ise Volkan Demirel'e yönetiminin 1 yıllık kontrat önereceği şeklinde…

Tam bir Fenerbahçe aşığı

Kulislerde ne konuşulursa konuşulsun, Volkan Demirel'in Fenerbahçe formasıyla emekli olmak istediği bilinen bir gerçek.

İşte Fenerbahçelilerin Volkan Demirel'den vazgeçmek istememesinin 10 nedeni:

Fenerbahçe sevdalısı
Fenerbahçe’nin deneyimli kaptanı çocuk yaşta düştü sarı-lacivertli sevdaya… O henüz profesyonel futbolcu değilken elinde davulu, dilinde besteleriyle tribünleri aşındırmıştı.
Fenerbahçe sevdalısı Fenerbahçe’nin deneyimli kaptanı çocuk yaşta düştü sarı-lacivertli sevdaya… O henüz profesyonel futbolcu değilken elinde davulu, dilinde besteleriyle tribünleri aşındırmıştı.
Yarışı daima kazandı
Rüştü Reçber, Serdar Kulbilge gibi isimlerle yarışa giren son olarak Kameni’den forması alan Volkan Demirel çalışma azmiyle diğer futbolculardan ayrılıyor.
Yarışı daima kazandı Rüştü Reçber, Serdar Kulbilge gibi isimlerle yarışa giren son olarak Kameni’den forması alan Volkan Demirel çalışma azmiyle diğer futbolculardan ayrılıyor.
Büyük bir aşkla oynuyor
Volkan Demirel için büyük-küçük maç yok… O, Fenerbahçe’nin sahaya çıktığı her maçta inanılmaz bir heyecan yaşıyor. O’nun lugatında ‘kaybetmek yok’.
Büyük bir aşkla oynuyor Volkan Demirel için büyük-küçük maç yok… O, Fenerbahçe’nin sahaya çıktığı her maçta inanılmaz bir heyecan yaşıyor. O’nun lugatında ‘kaybetmek yok’.
Hatalarının farkında
Bazı karşılaşmalarda sinirlerine hakim olamayan Volkan Demirel yaptığı hatanın her zaman farkındadır. Kaptan yaptığı kurtarışlarla çoğu zaman hatalarını affettirmiştir.
Hatalarının farkında Bazı karşılaşmalarda sinirlerine hakim olamayan Volkan Demirel yaptığı hatanın her zaman farkındadır. Kaptan yaptığı kurtarışlarla çoğu zaman hatalarını affettirmiştir.
Takımı toparlıyor
Profesyonel futbolcu olmakla, taraftar olmak arasında büyük bir fark vardır. Volkan Demirel’de ise böyle bir ayrım yok. O ister tribünde olsun ister sahada bulunsun her zaman ‘taraftardır’. O nedenle takımın motivasyonu düştüğünde ‘kaptan’lık unvanına yakışır bir şekilde arkadaşlarını toparlar.
Takımı toparlıyor Profesyonel futbolcu olmakla, taraftar olmak arasında büyük bir fark vardır. Volkan Demirel’de ise böyle bir ayrım yok. O ister tribünde olsun ister sahada bulunsun her zaman ‘taraftardır’. O nedenle takımın motivasyonu düştüğünde ‘kaptan’lık unvanına yakışır bir şekilde arkadaşlarını toparlar.
Rakiplerin korkulu rüyası 
Volkan Demirel ismi bile rakipleri maçlardan önce tedirgin etmeye yetiyor.
Rakiplerin korkulu rüyası Volkan Demirel ismi bile rakipleri maçlardan önce tedirgin etmeye yetiyor.
Ağabey, baba…
Takımın en kıdemlisi olan Volkan Demirel gençlerin takıma motivasyon sürecinde önemli rol oynuyor. Volkan takıma katılan yerli-yabancı herkese Fenerbahçe sevgisini aşılamaya çalışıyor. Yenilere “Fenerbahçe”nin bambaşka bir yer olduğunu anlatıyor.
Ağabey, baba… Takımın en kıdemlisi olan Volkan Demirel gençlerin takıma motivasyon sürecinde önemli rol oynuyor. Volkan takıma katılan yerli-yabancı herkese Fenerbahçe sevgisini aşılamaya çalışıyor. Yenilere “Fenerbahçe”nin bambaşka bir yer olduğunu anlatıyor.
Para önemli değil
Enderdir bir futbolcunun boş mukaveleye imza atması… Ama söz konusu Volkan Demirel ise işler değişir. O’nun için alacağı para değil, Fenerbahçe ile yaşayacağı başarılar önemlidir.
Para önemli değil Enderdir bir futbolcunun boş mukaveleye imza atması… Ama söz konusu Volkan Demirel ise işler değişir. O’nun için alacağı para değil, Fenerbahçe ile yaşayacağı başarılar önemlidir.
Oliver Kahn’ı geçmek istiyor
Volkan Demirel, Alman kaleci Oliver Kahn’ın rekorunu kırmak ve kariyerine 40 buçuk yaşında nokta koymanın hayalini kuruyor.
Oliver Kahn’ı geçmek istiyor Volkan Demirel, Alman kaleci Oliver Kahn’ın rekorunu kırmak ve kariyerine 40 buçuk yaşında nokta koymanın hayalini kuruyor.
Bir efsane
Zeki Rıza Sporel, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu, Müjdat Yetkiner, Selçuk Yula, Aykut Kocaman; Fenerbahçe taraftarı için ne kadar değerliyse Volkan Demirel de aynı kıymete sahip…
Bir efsane Zeki Rıza Sporel, Cihat Arman, Lefter Küçükandonyadis, Can Bartu, Müjdat Yetkiner, Selçuk Yula, Aykut Kocaman; Fenerbahçe taraftarı için ne kadar değerliyse Volkan Demirel de aynı kıymete sahip…