Fenerbahçelilerin yüzü gülüyor! İşte özlenen tablo

​Fenerbahçelilerin yüzü gülüyor! İşte özlenen tablo
​Fenerbahçelilerin yüzü gülüyor! İşte özlenen tablo

Fenerbahçe’de tüm yüzler gülmeye başladı. İşte Volkan Demirel’den Berke’ye ilk ağabeylik…

Fenerbahçe dördüncü yıldızı Galatasaray’a kaptırdığı 2014-2015 sezonunun ardından adeta sessizliğe gömüldü. Sahadaki futbolculardan, tribündeki taraftarlara kadar herkes adeta derin bir uykuya daldı. Geride bıraktığımız sezona kötü başlayan buna rağmen teknik direktör Aykut Kocaman’ın inancı ve takımına duyduğu güven sarı-lacivertlilerin ligi ikinci bitirmesini sağladı. Ama bu dönemde Fenerbahçe’nin en büyük eksiği hiç kuşkusuz ‘12. Adam’dı.

Yepyeni bir ruh

3 Haziran 2018 günü Fenerbahçe’de tarihi bir olay yaşandı. 20 yıllık başkan Aziz Yıldırım koltuğunu, bir zamanlar veliahttı olarak gördüğü Ali Koç’a devretti. 16 bin 92 oy alan Ali Koç söz verdiği gibi kulübe bambaşka bir hava getirdi.

İlgi arttı

Ali Koç’un başkanlığa gelmesinin ardından lisansı ürünlere talep arttı, kombineler satışa sunulur sunulmaz birkaç saat içinde tükendi. Bir gece önceden stat önünde sıraya girip kombine bekleyen taraftarlar peş peşe gelen iki transferin ardından passolig kartlarına yoğun ilgi göstermeye başladı.

Herkesin yüzü gülüyor

Cocu yönetimindeki idmanlar son derece neşeli geçiyor.
Cocu yönetimindeki idmanlar son derece neşeli geçiyor.

Volkan Demirel ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe takıma iki yeni ismi daha dahil etti. Biri 21’lik Barış Alıcı diğeri ise 18 yaşındaki Berke Özer… Söz konusunu iki ismin dışında Boris Rapaic, A takama çıktı, Salih Uçan’ın ise idamlarda yüzü gülmeye başladı.

Takımı birleştirdi

Daum döneminde gruplaşmanın sona erdiği Fenerbahçe’de son birkaç yıldır yeniden gençler-tecrübeliler olarak iki ayrı grup oluşmaya başlamıştı. Ancak teknik direktör Cocu göreve gelir gelmez takımdaşlığı ön plana çıkaran işlere imza attı ve tüm ekibi birleştirdi.

Volkan veliahdını açıkladı

Volkan Demirel, “Berke’de kendimi görüyorum. Benden sonra o da uzun yıllar Fenerbahçe’nin kalesini koruyacak” sözleri genç futbolcunun yüzünü güldürdü.

Sosyal medyadan mesaj yayınladı

Volkan bununla da kalmayıp Berke için Twitter hesabından “Hoş geldin” mesajı yayınladı.

Berke de bu jeste karşılıksız kalmadı ve "Hoş bulduk abi" paylaşımında bulundu.