Fenerbahçe'nin geleceği 3 ay sahalardan uzak kalacak

Oğuz Kağan Güçtekin
Oğuz Kağan Güçtekin

Fenerbahçelilerin göz bebeği genç futbolcu Oğuz Kağan, Ankaragücü maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sahayı terk etmek zorunda kalmıştı. Karşılaşma sonrasında ortaya çıkan bilgilere göre genç futbolcunun durumu oldukça ciddi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında sahasında Ankaragücü'ne 3-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Bu maçta 11'de forma şansı genç yıldız Oğuz Kağan, ikinci yarıda yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan alınırken, sarı lacivertli camiayı üzen haber maç sonunda geldi.

OĞUZ KAĞAN 3 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Haber Global'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Oğuz Kağan'ın fibula kemiğinde kırık tespit edildiği ve 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Guardiola'nın ilgisini çekti
Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Oğuz Kağan Güçtekin, İngiliz devi Manchester City'nin ilgisini çekmeyi başarmıştı. İngiliz ekibi, 18 yaşındaki ön libero için sezon başında yaptığı teklifi yenilediği söylenmişti.
City'li kurmayların, "Oğuz'u uzun zamandır izliyoruz. Guardiola'nın da ilgisini çekiyor" dedikleri ve başka bir takıma satılması durumunda Fenerbahçe'ye kardan yüzde 20 pay teklif ettikleri belirtilmişti.
Guardiola'nın ilgisini çekti Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Oğuz Kağan Güçtekin, İngiliz devi Manchester City'nin ilgisini çekmeyi başarmıştı. İngiliz ekibi, 18 yaşındaki ön libero için sezon başında yaptığı teklifi yenilediği söylenmişti. City'li kurmayların, "Oğuz'u uzun zamandır izliyoruz. Guardiola'nın da ilgisini çekiyor" dedikleri ve başka bir takıma satılması durumunda Fenerbahçe'ye kardan yüzde 20 pay teklif ettikleri belirtilmişti.