Fenerbahçe'nin yeni stoperi İtalya'dan

​Fenerbahçe'nin yeni stoperi İtalya'dan.
​Fenerbahçe'nin yeni stoperi İtalya'dan.

Fenerbahçe stoper transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin gündeminde iki isim var. Fenerbahçe Milan forması giyen Gomez ve Inter'de top koşturan Miranda ile temaslara başladı.

Fenerbahçe’de Kjaer’in ayrılmasının ardından savunmaya takviye yapılması bekleniyordu. Neustadter’in de ayrılığı gündeme gelince, stoper transferi şart oldu.

Sarı-Lacivertliler, stoper için gözünü Milano’ya dikti. Defansın ortasını güçlendirmek isteyen yönetimin bu bölge için iki adayı var. Bunlardan ilki, Milan’ın savunmacısı Gustavo Gomez. Oyuncuyla anlaşma sağlandı. Ancak İtalyan devi, Gomez’i kiralamak yerine bonservisiyle göndermek istiyor. Paraguaylı futbolcu için görüşmeler sürerken; Inter’in Brezilyalı’sı Miranda da gündeme geldi.

Bonservisi düşük

Lacivert-Siyahlılar’ın 1 yıllık sözleşmesi kalan 32 yaşındaki oyuncuyu serbest bırakacağı iddiası ortaya atıldı. Inter’in, Miranda’nın kontratını fesh etmese bile düşük bir bonservis bedeliyle satmaya hazır olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, Gomez ve Miranda için yapacağı pazarlıklar sonrası, kulüp şartlarına en fazla uyan ismi bu hafta İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

(Kaynak: Fanatik)