Volkan Demirel Amerika yolcusu!

Volkan Demirel'in Fenerbahçe'den şubat ayında ayrılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin 16 yıldır kalesini koruyan Volkan Demirel için şok bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli eldivenin eşinin de isteğiyle Amerika'ya gitmeye hazırlandığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan Fenerbahçe'de, Volkan Demirel de tartışılan isimler arasındaydı. Bursaspor'dan Harun Tekin'in transferinin ardından daha ilk maçtan formasını kaybeden tecrübeli file bekçisi, 16 yıllık Fenerbahçe kariyerine son vermeyi planladığı iddia edildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Volkan Demirel, uzun bir süredir aklında olan planı hayata geçireceği belirtilirken, 36 yaşındaki deneyimli eldivenin kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etmeyi düşündüğü ifade edildi.

Haberin devamında Volkan'a menajeri aracılığıyla ABD Ligi MLS'ten iki takımın teklif yaptığı belirtildi. Eğer anlaşma sağlanırsa milli kaleci, ABD'de transfer döneminin başlayacağı şubat ayında sarı lacivertlilere veda edeceği iddia edildi.

Bu sürpriz kararın alınmasında Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in büyük rol oynadığı ifade edildi. 2002 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Volkan, 5 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşadı.