Fenerbahçe'ye Acun Ilıcalı sürprizi!

Acun Ilıcalı'nın FB TV için program yapacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dev bir anlaşmaya imza atmaya çok yakın olduğu belirtildi. Medya devi Acun Ilıcalı'nın FB TV'ye yayınlar hazırlayacağı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç ile birlikte değişim tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe'nin, Türk medya sektörünün önde gelen isimlerinden Acun Ilıcalı ile FB TV'nin gelişimi için her konuda işbirliğine gideceği belirtildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Acun Ilıcalı'nın, kulüp televizyonuna izlenme oranı yüksek programlar monte edeceği ve kulübün televizyondan para kazanmasını sağlayacağı iddia edildi.

Haziran ayında göreve gelen Başkan Ali Koç yönetiminde birçok alanda atılım yapan ve yeniliğe giden Fenerbahçe'nin, kulübün televizyon kanalında da büyük bir değişime imza atacağı belirtildi. FB TV’yi aktif, güncel programlar üreten ve çok izlenen bir kanal haline getirmek isteyen sarı lacivertli yönetimin bu bağlamda dev bir işbirliğine imza atmak üzere olduğu öne sürüldü.

Anlaşmaya göre Ilıcalı’nın, kulüp televizyonuna danışmanlık yapacağı ifade eildi. Şimdiye kadar birçok başarılı programa imza atan Ilıcalı’nın, Fenerbahçe yönetimine hangi tür programların daha çok izleneceği, nasıl daha fazla reklam alınacağı yönünde tavsiyeler vereceği belirtildi. Fenerbahçe yönetiminde, FB TV’den sorumlu yönetici olarak görev yapan Sertaç Komsuoğlu’nun da ünlü televizyoncu ile işbirliğinde önemli bir rol üstleneceği iddia edildi.

Övgü Doğan’ın da yönetim danışmanı olarak kanalda görev üstleneceği öne sürülürken, eski genel müdür İhsan Topaloğlu’nun yerine geçecek ismin ise henüz belirlenmediği belirtildi. Acun Ilıca’ya yakınlığı ile bilinen bir ismin FB TV’nin başına getirileceği öne sürüldü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

‘Altın pas tutmaz’

Acun Ilıcalı (@acunilicali)'in paylaştığı bir gönderi ()