Fenerbahçe'ye Asamoah cevabı: Rüya görüyorlar

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert Asamoah cevabı!
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sert Asamoah cevabı!

Fenerbahçe’nin Kwadwo Asamoah için düğmeye bastığını öğrenen Galatasaray yönetimi, bu gelişmeyle ilgili oldukça sert bir göndermede bulunarak kendinden emin bir açıklama yaptı.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'la anlaşan, ancak son anda Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin transferine izin vermediği Asamoah, şimdi de sarı lacivertlilerin gündeminde.

İtalyan basınına göre Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gana'lı oyuncuya teklif götürme kararı aldı. Asamoah ile görüşmelerin, Ocak ayında başlayacağı belirtildi.

Ara transfer döneminine iki aydan fazla olmasına rağmen transfer piyasası şimdiden ısınmaya başladı. Fenerbahçe, Galatasaray'ın büyük gözdesi Kwadwo Asamoah için düğmeye bastıktan sonra, sarı kırmızılı camiadan bu duruma sert bir yanıt geldi.

Sarı lacivertlilerin gündeme bomba gibi düşen hamlesinin ardından gözler Galatasaray'a çevrildi. Galatasaray cephesi, Fenerbahçe'nin Asamoah için düğmeye basmasına rağmen oldukça sakin. Sarı kırmızılılar, yıldız futbolcunun devre arasında ya da sezon sonunda imza atacağından emin. Konuyu masaya yatıran yöneticilerin, "Fenerbahçe rüya görüyor. Asamoah, Türkiye'de sadece Galatasaray formasını giyer. Ağustos ayında her konuda anlaştık ve bize söz verdi" dediği öğrenildi.

28 yaşındaki oyuncu, bu sezon Juventus forması ile 4 maçta 360 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Sabah

Galatasaray'da Belhanda'ya alternatif geliyor

Alex de Souza'dan başkanlık açıklaması: "Kimseyi desteklemeyeceğim"