Fenerbahçe'ye gol atan Kubilay Yılmaz Galatasaraylı çıktı

Kubilay Yılmaz gol sonrası taraftarı işaret ediyor...
Kubilay Yılmaz gol sonrası taraftarı işaret ediyor...

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava ile karşı karşıya geldi. Trnava Antona Malantinskeho Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Slovak ekibini ön geçiren gol, 22 yaşındaki Kubilay Yılmaz'dan geldi. Daha önce Türk futbolseverler tarafından adı hiç duyulmamış genç oyuncunun daha önce yaptığı bir röportajdaki Galatasaray detayı ortaya çıktı.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde Fenerbahçe ile Spartak Trnava karşı karşıya geldi. Trnava'da oynanan karşılaşmada Slovak ekibini öne geçiren golü kaydeden Kubilay Yılmaz'ın kim olduğu bir anda Türk futbolseverler arasında merak konusu oldu.

Antona Malantinskeho Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Slovak ekibi ilk yarının sonunda 1-0 öne geçti. Golü atan futbolcu ise 22 yaşındaki Kubilay Yılmaz'dı.

Fenerbahçe'ye karşı takımının golünü kaydeden Kubilay Yılmaz golü kutluyor...
Fenerbahçe'ye karşı takımının golünü kaydeden Kubilay Yılmaz golü kutluyor...

Karşılaşmanın 41. dakikasında Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Kulibay Yılmaz, Avrupa kupalarındaki ilk golünü kaydetti.

KUBİLAY YILMAZ KİMDİR, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR, KAÇ YAŞINDA?

Slovakya 1. Lig ekiplerinden Spartak Trnava'da forma giyen Kubilay Yılmaz, 9 Temmuz 1996 doğdu. Kariyerine Slovakya'da devam eden genç oyuncu forvet mevkisinde oynuyor.

Futbola Slovan HAC takımında başlayan futbolcu 2017'nin Ocak ayında Znojmo'dan Spartak Trnava'ya 50 bin avro bonservis bedeli ile transfer oldu.

  • 22 yaşındaki Kubilay Yılmaz bu sezon oynadığı 10 maçta 7 gol kaydetti.

GALATASARAY GERÇEĞİ

Fenerbahçe'nin Slovak ekibini Ülker Stadyumu'nda ağırlayacağı karşılaşma öncesinde Türk basınına konuşan genç oyuncu tuttuğu takımı söylemişti. Sakatlığı nedeniyle ilk karşılaşmada sarı lacivertlilere karşı oynayamayan 22 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'la ilgili önemli açıklamalar yapmıştı.

Yılmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor...
Yılmaz, basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor...

Kubilay Yılmaz'ın aylar önce Türk basınına verdiği demeçlerin önemli bölümleri şu şekildeydi;

"TAKIMIN YAŞ ORTALAMASI YÜKSEK, TARAFTAR PROBLEM OLMAYACAKTIR"

  • "Türk olduğum için atmosferi zaten biliyorum. Takım arkadaşlarıma da anlattım. Yaş ortalaması yüksek ve taraftarın fazla problem yaratacağını zannetmiyorum. Bana Fenerbahçe'yi sordular. Ligde ne kadar durumları kötü olsa da, Avrupa'da içeride kolay kolay maç kaybetmiyorlar. Takım şu anda hazır."

"AİLEM GALATASARAYLI"

  • "Türkiye'de sempati duyduğum bir takım var. Babam Galatasaraylı. Ailem Galatasaraylı. Ben o kadar fanatik bir taraftar değilim."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

#stepbystep#spartak#goal

Kubilay Türk Yilmaz (@kubilmaz)'in paylaştığı bir gönderi ()