'Fenerbahçe’ye gol atmak istiyorum' dedi, kendi kalesine attı

Fenerbahçe maçımda topu kendi ağlarına gönderen Özgür, bir süre kendisini toparlayamadı.
Fenerbahçe maçımda topu kendi ağlarına gönderen Özgür, bir süre kendisini toparlayamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Kasımpaşa'yı ağırladığı gecede kendi kalesine gol atan Özgür Çek maça damga vurdu. Mehmet Demirkol, genç oyuncunun kendi kalesine attığı gol sonrası 'Haftanın gollerine girer' dedi.

İlk yarının son anlarında karşılaşma 1-1 devam ederken Skrtel’in içeriye çıkardığı ortada topu kendi ağlarına gönderen eski Fenerbahçeli Özgür Çek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe’yi öne geçiren golün ardından sosyal medyada Özgür Çek fırtınası yaşandı. Kritik mücadele öncesi maç ile ilgili görüşlerini belirten Özgür Çek, “Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’a gol attım. Umarım Fenerbahçe’ye de gol atarım” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin ikinci golüne neden olan sol bek moral olarak çöküyor...
Fenerbahçe'nin ikinci golüne neden olan sol bek moral olarak çöküyor...

Maçtan yaklaşık 6 saat önce bu açıklamayı yapan Özgür’ün, topu kendi ağlarına yollaması sosyal medyada kaderin cilvesi olarak yorumlandı. Öte yandan yayıncı kuruluşu usta yorumcusu Mehmet Demirkol, “Özgür Çek’in kendi kalesine attığı gol, haftanın gollerine girer. Beşiktaş ve Galatasaray’a gol atmış, Fenerbahçe’ye de atacağım diyordu. Şanssızlık. Ayağı takıldı herhalde” ifadelerini kullandı.

  • Özgür Çek kendi kalesine attığı golün ardından sosyal medyada trend topic oldu ve gündeme oturdu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📺 Kadıköy'de maça futbol değil, 'VAR' damga vurdu!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()