Fenerbahçe'ye ilginç tepki: Bir ızdırap daha bitti!

Fenerbahçe'ye ilginç tepki: Bir ızdırap daha bitti!​
Fenerbahçe'ye ilginç tepki: Bir ızdırap daha bitti!​

Fenerbahçe son haftalarda alınan iyi sonuçlara rağmen taraftar hala mutlu değil. Özellikle oynanan kötü futbol eleştirilirken bu eleştirilere tanıdık bir isim de katıldı.

Fenerbahçe son 6 haftada mağlup olmazken son 2 haftada da üst üste galibiyetler aldı, fakat yine de taraftarının yüzünü güldürmeyi başaramadı.

Fenerbahçe'nin Antalya'dan 1-0'lık skorla ayrılması, Beşiktaş'ı yakalaması ve zirveyle olan puan farkını açmaması taraftarları her ne kadar sevindirse de genel bir memnuniyetten söz etmek mümkün değil.

Karşılaşma bitiminde özellikle oynanan futbola yönelik eleştiriler oldukça fazlaydı. Taraftarların önemli bir bölümü sosyal medya aracılığı ile şikayetlerini dile getirirken, onların arasında bir de tanıdık bir sima vardı. Koyu bir şekilde Fenerbahçe taraftarı olmasıyla bilinen tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh da kötü futbola isyan edenlerin arasındaydı.

Çoruh alınan 3 puana rağmen attığı tweetle, tepkisini gösterdi. Çoruh, "Bitiş düdüğüyle bir ızdırabın daha sonuna geldik en güzel günler en güzel geceler bizlerin olsun geçmiş olsun" sözleriyle takımına olan tepkisini dile getirdi.