Fernandao'nun kızı hayatını kaybetti

Fernandao, sezon başında Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Wahda'ya transfer olmuştu.
Fernandao, sezon başında Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Wahda'ya transfer olmuştu.

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Jose Fernandao'nun 6 aylık kızı, kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle hayatını kaybetti. Sarı-lacivertli kulüp de Brezilyalı futbolcu için başsağlığı mesajı yayınladı.

Bir dönem Bursaspor ve Fenerbahçe'de de forma giyen Jose Fernandao'nun 6 aylık kızı kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle hayatını kaybetti.

Haberi ilk olarak Brezilyalı golcünün formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Wahda sosyal medya hesabından duyurdu. Oyuncunun apar topar Brezilya'ya gittiği ifade edildi.

Fenerbahçe de eski futbolcusu için dün gece saatlerinde bir başsağlığı mesajı yayınladı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Eski futbolcumuz Jose Fernando Viana de Santana'nın kızının vefat ettiği haberini, derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Fernandao ve ailesine başsağlığı ve sonsuz sabırlar diliyor; acılarını paylaşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

  • Fenerbahçe'nin 2015 yılında Bursaspor'dan kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Fernandao, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 104 resmi maçta 50 gol atıp 3 de asist yapmıştı.