FETÖ'nün futbol sorumlusunun kim olduğu ortaya çıktı

​FETÖ'nün futbol sorumlusunun kim olduğu ortaya çıktı
​FETÖ'nün futbol sorumlusunun kim olduğu ortaya çıktı

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski futbolcuların ismini verdiği ve örgütün içinde 'spor imamı' olarak bilinen kişinin eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Ali Şenel olduğu belirlendi.

FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonlarda Fenerbahçe ve Başakşehir'in defans oyuncusu Bekir İrtegün, eski Milli kaleci Ömer Çatkıç ve eski Süper Lig gol krallarından Zafer Biryol gözaltına alınmıştı. Ömer Çatkıç ve Zafer Biryol tutuklanırken, tüm bildiklerini soruşturma savcısına anlatan Bekir İrtegün serbest bırakılmıştı.

SPOR İMAMI'NIN İSMİNİ VERDİLER

Habertürk'te yer alan habere göre; futbol yapılanmasına ilişkin düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan bu isimlerin kendilerine toplantı düzenleyip, himmet toplayan kişinin ismini savcıya verdikleri aktarıldı.

İsmi sır gibi saklanan bu kişinin eğitim kurumlarında yöneticilik yapan Ali Şenel olduğu belirtildi.

HER YERDE ARANIYOR

2 çocuğunu ve ailesini bırakarak kayıplara karışan Ali Şenel'i polis her yerde arıyor. İstanbul, Afyon ve Çorum'da düzenlenen operasyonlarda bulunamayan Ali Şenel'i bulmak için çalışmalar sürüyor.

FETÖ’nün spor sorumlusu olduğu iddia edilen Ali Şenel’in, şike operasyonunun da kilit ismi olduğu ve operasyonu yönlendiren kişi olduğu öne sürüldü.