Fikret Orman, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi

Fikret Orman, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi
Fikret Orman, Fenerbahçe'ye tepki gösterdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Beşiktaş 2018 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Park'ta gerçekleştirildi. Divan kurulu toplantısında konuşan başkan Fikret Orman sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını vurgularken; yarın akşam karşılaşacakları Fenerbahçe'ye tepki gösterdi.

“Bizi neden çağırmıyorlar?”

Kulüp borçları hakkında konuşan Orman, "UEFA mart ayında Fenerbahçe ve Galatasaray iye görüşecek. Niye çağırıyor UEFA? Beşiktaş'ı neden çağırmıyor. Bizim UEFA ile problemimiz olduğunu hiç duydunuz mu? Bizim net borcumuz 1 milyar 710 milyon TL. Geçen yıl futbol yatırımları şirketi kar etti. Herkese açığız. Bana ve arkadaşlarıma çok rahat uyaşabilirsiniz. Beşiktaş ile ilgili fikri olan varsa gelsin bize söylesin. Bütçeyi kontrol etmek için bir departman oluşturmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

“İstanbul’da yeneceğiz”

Bayern Münih mağlubiyeti hakkında konuşan Orman, "Umutlu gittik ama şanssızdık. Yapacak bir şey yok. Turu kaybedebiliriz ama İstanbul'da Bayern Münih'i yeneceğiz" diye konuştu.

Şampiyonluk yorumu

Fikret Orman, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracaklarının altını çizdi. Orman, "Son iki sezon olduğu gibi bu sene de şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Vardar Ovası göndermesi

Fenerbahçe'nin derbi öncesinde Bayern Münih'in gollerden sonra kullandığı sevinç şarkısını hazırladığı videoda kullanmasına sinirlenen Orman, "Rakibimiz, Bayern Münih gol attıktan sonra kullandığı müziği kullanıyor. Bunlar yakışmıyor. Bazı arkadaşlar Vardar Ovası kullanalım diyor ama yakışır mı bu bize?” dedi.