Fikret Orman: Tolga ve Gökhan'la devam etmeyeceğiz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada, Tolga Zengin ve Gökhan Töre ile yolların ayrılacağını ifade etti. Başkan Orman ayrıca teknik direktörlük konusunda Guti'ye yeşil ışık yaktı.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman takımın durumu ve gidecek oyuncularla ilgili çarpıcı açıklamalara imzasını attı.

Başkan Orman, beIN Sports'a verdiği demeçte önümüzdeki sezon Gökhan Töre ve Tolga Zengin'le yollarını ayıracaklarını belirterek şöyle konuştu:

  • Tolga Zengin ve Gökhan Töre ile bir dahaki dönemde çalışmayı düşünmüyoruz. İkisini de severim. Başka takıma gitmelerini, kendilerini göstermelerini istedik. Tolga gibi bir kalecinin bize Karius'u aldırmaması lazımdı. O özgüveni verseydi Karius'a ihtiyaç duymazdık.
"Kagawa için görüşeceğiz"
  • Kagawa eğer burada kalmak isterse Dortmund ile görüşmeye başlayacağız. Bu görüşmelere Mayıs ayında başlarız. Ljajic de çok karakterli bir çocuk. Karakteri Beşiktaş'a uyuyor.

"Milli takımdan bahsediyoruz"

  • Şenol Hoca, 1 Haziran'da başlamak için çok diretti. Ancak şu an iki maç var, Langaspor'dan bahsetmiyoruz, Milli takımdan bahsediyoruz. Ambleminde Türk bayrağı olan tek kulübüz, bu iki maça kim çıkacak? Yeni hoca belliyken başkasının çıkması normal değil.

"Guti'ye şans vermemiz lazım"

  • Biz de biraz Guti'yi görmek istiyoruz. Onun yetkisi biraz artacaktır. Şenol Hoca'ya ise kırgınlığım yok. Bu profesyonel bir ilişkidir. Önce Guti'ye şans vermemiz lazım. Geride kalan 8 hafta için Şenol Hoca ile de görüşeceğim. Guti önemli bir futbol adamı. Buraya getirirken istikbale doğru planlarımız vardı.