Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması

Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması​
Fikret Orman'dan Arda Turan açıklaması​

Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası açılışı için Denizli'ye giden Fikret Orman, Arda Turan transferi ve Cenk Tosun hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Denizli'de dernek ve Kartal Yuvası açılışının ardından ürünleri kısa süreli inceleyen Orman, çalışanlarla da sohbet ettikten sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

"ARDA'YI KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

Son günlerde spor basınında Arda Turan'ın Beşiktaş'a geleceğine dair çıkan haberler hakkında konuşan Fikret Orman, milli futbolcuyla ilgilenmediklerini belirtti ve şunları söyledi:

  • "Arda çok sevdiğimiz bir çocuk. Türk sporunu önemli bir oyuncusu. Bizi yurt dışında gayet iyi temsil eden bir kardeşimiz. Bizim Beşiktaş’ın gündeminde şu anda yok. Ama Arda ile ilgili fikirlerimi pozitif olarak anlatmak istiyorum ki, bu türlü oyuncularımızı kazanmamız lazım. Onunla alakalı Türkiye’de tabiri caizse linç kampanyası yapmak istiyorlar. Ona karşıyım. Böyle değerli oyuncularımızı kazanmamız lazım. Çok sevdiğim bir oyuncu ama şu anda Beşiktaş’ın gündeminde yok”

"CENK TOSUN BU SENE AYRILMAYACAK"

Cenk Tosun hakkındaki transfer söylentileriyle de ilgili konuşan Fikret Orman, henüz resmi bir transfer gelişmesi olmadığını dile getirdi.

İşte, Orman'ın Cenk Tosun açıklaması:

  • "Cenk Tosun ile alakalı ben ve yönetimim açıklamalarda bulundu. Bu sene takımdan ayrılmasını düşünmüyoruz. Önümüzdeki günler ne gösterir bilmiyorum. Beşiktaş’a resmi olarak gelmiş bir yazı da yok."