Fikret Orman'dan Şenol Güneş açıklaması

Şenol Güneş & Fikret Orman
Şenol Güneş & Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ismi milli takımla anılan teknik direktör Şenol Güneş'in takımdaki geleceğine ilişkin merak edilenleri yanıtladı.

  • Şenol Güneş ile sözleşmemiz bitiyor, Şenol ağabey kalmak istiyorsa oturur sözleşme imzalarız. Şu anda milli takım hocalığı da isteyebilir. Bunu çok normal karşılıyorum ama sezon sonuna kadar birlikteyiz.

Şenol Güneş'in iki maçlığına milli takımı çalıştıracağı yönündeki iddiaları da net bir dille yalanlayan Fikret Orman, federasyondan kendilerine böyle bir teklif gelmediğini belirtti.

  • TFF'den böyle bir talep gelmedi, gelemez zaten. Bizden evvel Şenol Hoca ile konuşmaları lazım. Şenol Hoca bizim kölemiz falan değil, koskocaman bir teknik direktör. Benden evvel onunla konuşulması gerekiyor. Şenol Hoca böyle bir şeye sıcak bakıyorum derse top bize gelir, yorumumuzu söyleriz.

A milli takımımızın, EURO 2020 elemeleri kapsamında 22 Mart’ta Arnavutluk, 25 Mart’ta ise Moldova ile oynayacağı kritik maçlarda takımın başında Şenol Güneş’in olacağı öne sürülmüştü.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Adem Ljajic 👏👏👏

Beşiktaş JK 🏆 (@besiktas)'in paylaştığı bir gönderi ()