Filenin Sultanları’nın rakibi Sırbistan

​Filenin Sultanları’nın rakibi Sırbistan
​Filenin Sultanları’nın rakibi Sırbistan

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası çeyrek final müsabakasında Rusya’yı 3-0 mağlup etti ve Sırbistan ile eşleşti.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de düzenlenen 2017 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Rusya’yı 25-27, 18-25 ve 20-25’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Türkiye-Sırbistan maçı bu akşam

AA
AA

Ay-yıldızlı takımımızın yarı finaldeki rakibi Sırbistan oldu. Türkiye iye Sırbistan bugün TSi 19.30’da Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Karşılaşma TRT Spor HD’den naklen yayınlanacak.

“En iyi maçımızı oynadık”

Rusya karşısında turnuvanın en iyi maçını çıkardıklarını belirten başantrenör Giovanni Guidetti, “Bu ekibe son derece müteşekkirim. Muhtemelen şaşırtıcı bir voleybol oynamıyorduk, ama bugün turnuvanın en iyi maçını oynadık. Çeyrek finalde, turnuvanın en iyi maçını oynayan bir ekibe sahipseniz, takımınıza müteşekkir olmanız gerekir. Son derece gururlu ve mutluyum, harika bir şey yaptık. Sırbistan’dan başka bir şey düşünmek için çok fazla zamanımız yok, bu yüzden yeni maçımıza odaklanmamız gerek” dedi.