Fırat Aydınus’u çıldırtan hata: 4. hakem küplere bindirdi

​Fırat Aydınus’u çıldırtan hata
​Fırat Aydınus’u çıldırtan hata

Aytemiz Alanyaspor - Atiker Konyaspor maçının hakemi Fırat Aydınus, yardımcı hakemin yanlış uzatma göstermesiyle adeta çileden çıktı. Aydınus, 4 dakika yerine 6 dakika uzatma gösteren dördüncü hakeme sert tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig 21. Hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanan maçı kazanan taraf 2-1’likskorla Atiker Konyaspor oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 21. dakikada penaltıdan Samuel Eto’o ile 40. dakikada Ömer Ali Şahiner kaydederken, ev sahibi takımın tek sayısı ise 25. dakikada Douglas’tan geldi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Alınan bu sonucun ardından Alanyaspor 21 puanda kalırken, Atiker Konyaspor puanını 20 yaptı ve düşme hattında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligde önümüzdeki hafta Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Atiker Konyaspor ise sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak.

FIRAT AYDINUS’UN ÇILDIRDIĞI AN!

Müsabakanın orta hakemi Fırat Aydınus, mücadelenin uzatma dakikalarında çılgına döndü. Dördüncü hakeme 4 dakika uzatma işaret eden Aydınus, 6 dakika uzatma gösteren tabelanın kalktığını görünce küplere bindi.

*Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.
*Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Dördüncü hakeme şiddetli bir şekilde “Ben 4 gösterdim” diyerek bağıran Fırat Aydınus’un o anları, yayıncı kuruluşun kameralarına takıldı. Fırat Aydınus’un çıldırdığı anlar sosyal medyada da gündem oldu.

*Görüntü, bein SPORTS'tan alınmıştır.
*Görüntü, bein SPORTS'tan alınmıştır.