Firmino az kalsın kör oluyordu!

Firmino & Jan Verthongen
Firmino & Jan Verthongen

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Firmino, Tottenham maçında yaşadığı sakatlıkla yürekleri ağızlara getirdi.

İngiltere Premier Lig’de Tottenham deplasmanına konuk olan Liverpool, 2-0 galip geldiği maçta Roberto Firmino’nun yaşadığı talihsiz sakatlıkla sarsıldı.

Brezilyalı futbolcu, karşılaşmanın ikinci yarısında Tottenham forması giyen rakibi Jan Verthongen ile girdiği ikili mücadelede gözünden sakatlık geçirdi. Belçikalı savunmacının parmağı Firmino’nun gözüne gelirken kameralara yansıyan görüntü sakatlığın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Firmino'nun tedavisi ivedilikle saha kenarında yapıldı.
Firmino'nun tedavisi ivedilikle saha kenarında yapıldı.

Bu pozisyon sonrasında Firmino maça devam edemezken yerine Jordan Henderson girdi. 26 yaşındaki forvetin Londra’daki Moorfields Göz Hastanesi’ne kaldırıldığı ve kontrolden geçtiği belirtildi.

Maçtan sonra açıklama yapan Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, “Tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz ama gözüyle ilgili bir sıkıntı var. Olayı tam göremedim benden çok uzaktaydı. Kontrollerden sonra net bir şey söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.