"Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar" diyen Müge Anlı'dan geri adım

​"Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar" diyen Müge Anlı'dan geri adım
​"Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar" diyen Müge Anlı'dan geri adım

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçından sonra "Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar" diyen Müge Anlı, gelen tepkiler üzerine geri adım attı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanmış, derbi sırasında yaşananlar Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Sunucu Müge Anlı'da maça giden taraftar arasındaydı. Tribünlerden atılan yabancı maddeler sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasının yarılmasını eleştiren Anlı, yarıda kalan maç ile ilgili futbolcuları suçlamıştı.

Anlı, futbolcuları hedef alarak, "Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın” demişti.

Esra Erol'dan meslektaşına sert tepki
Anlı'nın bu çıkışının ardından olaya dahil olan sunucu Esra Erol ise Beşiktaşlı olduğunu belirterek, “Onların da duyguları var! Bir futbolcunun ölmüş annesine küfür etmek bizim geleneğimizde yoktur” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler üzerine Anlı, A Spor canlı yayına bağlanarak geri adım attı.
Esra Erol'dan meslektaşına sert tepki Anlı'nın bu çıkışının ardından olaya dahil olan sunucu Esra Erol ise Beşiktaşlı olduğunu belirterek, “Onların da duyguları var! Bir futbolcunun ölmüş annesine küfür etmek bizim geleneğimizde yoktur” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler üzerine Anlı, A Spor canlı yayına bağlanarak geri adım attı.
"Fenerbahçeliyim ve bundan gurur duyuyorum"
Fenerbahçeli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Müge Anlı, konuya şu sözler ile açıklık getirdi: “Ben aslında sık sık maçlara gidiyorum. Geçenlerde de Beşiktaş kulübü beni misafir etti. Ben küfür edilmemesini her zaman söyledim. Derbiye has bir durum değil bu. Orada birkaç kendini bilmezin yaptıklarına seyircinin geneli statta tepki gösterdi. Oyuncuları da tanımıyorum, özel hayatlarını bilmiyorum. Derbi maçla ilgili değil, genelleme yaparak konuştum. Biz programa nasıl başladık? Bir maçın ardından öldürülen taraftarın katilini bularak başladık. Ben Fenerbahçeliyim ve bununla gurur duyuyorum. Başkaları gibi sadece Milli Takım’ı destekliyorum demiyorum ki! Diğer takımların taraftarlarına da asla karşı değil. Onlar olmasa zaten maçları izlemeye ne gerek var."
"Fenerbahçeliyim ve bundan gurur duyuyorum" Fenerbahçeli olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Müge Anlı, konuya şu sözler ile açıklık getirdi: “Ben aslında sık sık maçlara gidiyorum. Geçenlerde de Beşiktaş kulübü beni misafir etti. Ben küfür edilmemesini her zaman söyledim. Derbiye has bir durum değil bu. Orada birkaç kendini bilmezin yaptıklarına seyircinin geneli statta tepki gösterdi. Oyuncuları da tanımıyorum, özel hayatlarını bilmiyorum. Derbi maçla ilgili değil, genelleme yaparak konuştum. Biz programa nasıl başladık? Bir maçın ardından öldürülen taraftarın katilini bularak başladık. Ben Fenerbahçeliyim ve bununla gurur duyuyorum. Başkaları gibi sadece Milli Takım’ı destekliyorum demiyorum ki! Diğer takımların taraftarlarına da asla karşı değil. Onlar olmasa zaten maçları izlemeye ne gerek var."