Galatasaray, Real Madrid'e 1-0 mağlup oldu

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atamadı.
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gol atamadı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçında İspanya'nın Real Madrid takımına 1-0 mağlup oldu. İspanyol ekibinin golünü 18.dakikada Toni kroos kaydetti. Galatasaray bu sonuçla 3. hafta sonunda 1 puanda kaldı. Gruptaki diğer maçta PSG, Club Brugge karşısında 5-0 kazandı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında konuk ettiği İspanya’nın Real Madrid takımına 1-0 yenilerek, A Grubu’nda son sıraya geriledi.

İlk hafta maçında deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kalan, ikinci haftada sahasında Paris Saint Germain’e (PSG) 1-0 mağlup olan Galatasaray, üçüncü hafta müsabakasında Real Madrid’i Türk Telekom Stadı’nda konuk etti.

Kroos bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü kaydetti
Kroos bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü kaydetti

Mücadelenin başında Florin Andone ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı-kırmızılı takım, 18. dakikada Toni Kross’un golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarıyı bu skorla geride kapatan Galatasaray, ikinci devrede üretken bir görüntü çizemedi. Rakibinin ataklarında kaleci Fernando Muslera kalesinde gole izin vermeyince maç 1-0Real Madrid’in üstünlüğüyle sona erdi.

Belhanda oyundan çıkarken taraftarlar tarafından tepki aldı.
Belhanda oyundan çıkarken taraftarlar tarafından tepki aldı.

Bu sonuçla Galatasaray 1 puanda kalırken, Real Madrid puanını 4’e çıkardı. Haftaya averajla İspanyol temsilcisinin önünde 3. sırada giren sarı-kırmızılılar, son sıraya geriledi.

PSG Club Brugge deplasmanından 3 puanla döndü

Gruptaki diğer maçta PSG deplasmanda Club Brugge’ü 5-0 gibi farklı bir skorla geçti. Lider olan Fransız ekibi 9 puana yükselirken, Belçika temsilcisi 2 puanda kaldı.
Kylian Mbappe 3 gol 1 asist üretti.
Kylian Mbappe 3 gol 1 asist üretti.
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta maçlarının ilk gününde alınan sonuçlar şöyle:

Club Brugge 0 - 5 PSG

Galatasaray 0 - 1 Real Madrid

Olympiakos 2 - 3 Bayern Münih

Tottenham 5 - 0 Kızılyıldız

Manchester City 5 - 1 Atalanta

Shakhtar Donetsk 2 - 2 Dinamo Zagreb

Juventus 2 - 1 Lokomotiv Moskova

Atletico Madrid 1 - 0 Bayer Leverkusen