Galatasaray'a transfer olmadan önce reddettiği dev kulübü açıkladı

Sneijder
Sneijder

Devre arasında Nice'ten Katar ekibi Al Gharafa'ya transfer olan Wesley Sneijder, orada verdiği ilk röportajda; Galatasaray'a transfer süreci ve kariyerinde attığı en güzel gol gibi birçok soruya cevap verdi.

Sezon başında Galatasaray ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden ve Fransa'nın Nice ekibine transfer olan Wesley Sneijder, Ligue 1'de aradığını bulamamış ve devre arasında Katar'ın Al Gharafa ekibine transfer olmuştu.

Burada tekrar kendini bulan Hollandalı yıldız Inter'den Galatasaray'a transfer oluş hikayesini ve kariyerinin en güzel golüyle ilgili dikkat çekici bir röportaj verdi. İşte o röportajdan satır başları:

GALATASARAY'A İMZA ATMADAN ÖNCE LİVERPOOL'U REDDETTİM

  • "Inter'den ayrılmaya karar verdiğimde, benimle ilgilenen birçok takım vardı. Liverpool'u bunlara örnek verebilirim. Ben Galatasaray'ı seçtim. İnsanlar bu seçimime inanamadı ama onlara hep 'Ben winner bir oyuncuyum, kupalar kazanmak için oynarım' dedim. Bir takıma gittiğimde, o takımla birlikte şampiyonluklara oynamak, kupalar kazanmak isterim. Galatasaray'da kupalar kazanma şansımın Liverpool'a göre daha fazla olduğunu düşündüğüm için Türkiye'ye geldim. Bu seçimimde de haklı olduğumu, iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Galatasaray'da muhteşem yıllar geçirdim."
  • "Kariyerimde attığım en güzel gol, Galatasaray forması giydiğim dönem Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçta attığım ilk gol."