Galatasaray'da, N'diaye'den gelen paranın adresi belli oldu

Galatasaray'da, N'diaye'den gelen paranın adresi belli oldu​
Galatasaray'da, N'diaye'den gelen paranın adresi belli oldu​

Galatasaray yönetimi, Badou N'diaye'nin transfer olması halinde, oradan gelecek paranın kullanılacağı alanları belirledi.

N'diaye'yi 16 milyon avroya Stoke City'ye satmaya hazırlanan Galatasaray'da gelecek paranın nereye gideceği belli oldu.

Bu transferin gerçekleşmesi halinde gelecek paranın harcanacağı yerler hakkında detaylar şu şekilde:

8 MİLYON AVRO OYUNCULARA

Galatasaray'da ekim ayından bu yana oyuncuların maaşları ödenmiyor. Bu transferin gerçekleşmesi ile birlikte gelecek 16 milyon avronun yarısının oyuncuların maaşlarına ayrılması planlanıyor. Oyunculara maaşlarının ödenmesinin ardından, borçsuzluk kağıdına imza atmaları istenecek. Bunun nedeni ise, yeni başkan Mustafa Cengiz'in Finansal Fair Play konusunda UEFA ile sorun yaşamak istememesi.

VERGİ BORCU

30 milyon TL'ye yakın vergi ve SGK borcu bulunan Galatasaray'ın, transfer yapabilmesi için öncelikle bu borcu kapatması gerekiyor. N'diaye'den gelecek paranın bir kısmının buraya aktarılması planlanıyor.

SOL BEK TRANSFERİ

Asamoah'ın ilk sırada olduğu listede, Watford'dan Holebas, Bayern Münih'ten Bernat ve Valencia'dan Lato bulunuyor. Mali sıkıntılar nedeniyle Asamoah'ın dışındaki isimler kiralık olarak kadroya katılmaya çalışılacak. Sol bek takviyesi gerçekleştiği takdirde de Lotovlevici'nin Sivasspor'a transfer olması bekleniyor.