Galatasaray'dan dikkat çeken Griezmann paylaşımı

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Fransa'nın ilk yarının sonuna doğru Hırvatistan'a karşı yakaladığı penaltı fırsatını Griezmann'ın gole çevirmesinin ardından Fransız oyuncunun yaşadığı gol sevinci sosyal medyada olay oldu. Galatasaray Kulübü de bu sevince kayıtsız kalamayanların arasındaydı. Sarı kırmızılıların Twitter'da yaptığı Griezmann paylaşımı büyük dikkat çekti.

2018 Dünya Kupası final mücadelesinde Fransa ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Rusya'ya büyük bir motivasyon ile gelen Fransızlar, turnuvanın sürpriz takımı Hırvatistan'a şans tanımadı ve karşılaşmayı 4-2 kazanarak 20 yıl sonra kupaların kupasını tekrar kazanmayı başardı.

Hırvatlar ilk yarıda Fransızlara karşılık vermek istese de yeterli olmadı. Fransızlar, rakiplerinin beraberliği yakaladıktan sonra morallerini toplamasına izin vermedi. Mavilerde yakalanan Penaltı fırsatını Antoine Griezmann değerlendirdi ve Fransa tekrar öne geçti.

38. dakikada golün ardından yaşadığı sevinçle tüm dünyada konuşulan Antoine Griezmann'ın bu hareketlerine Galatasaray'da kayıtsız kalamadı.

Galatasaray'ın İngilizce hesabı, Fransa'nın Hırvatistan'a attığı penaltı golünün ardından Griezmann ile ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Sarı kırmızılıların bu paylaşımının sebebi ise Fransız golcünün 'Fortnite' sevinci olarak lanse edilen hareketle golü kutlamasıydı. Galatasaray, paylaşımında ligde attıkları gol sonrasında futbolcularının aynı sevinci yaşadığını ifade ederek "biz bu kutlamaya oldukça aşinayız" diye yazdı.

L - DemBrook ! 😍😎

Antoine Griezmann (@antogriezmann)'in paylaştığı bir gönderi ()