Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak Şenol Güneş planı

Fatih Terim & Şenol Güneş & Mustafa Denizli
Fatih Terim & Şenol Güneş & Mustafa Denizli

Türk Telekom Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray, siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'e Kadıköy'de yaşanan olaylar sebebiyle destek verecek.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Galatasaray, siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş’e büyük bir jest hazırlığında.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan maçta başına isabet eden cisim sebebiyle hastanelik olan Şenol Güneş’e destek vermek isteyen sarı kırmızılı taraftarlar, Türk Telekom Stadı’nda 90 dakika boyunca deneyimli teknik adamın yanında olarak Fenerbahçe’ye nazire yapacak.

Beşiktaşlı kaptanlar, hastaneden taburcu olan Şenol Güneş'i evinde ziyaret etmişti.
Beşiktaşlı kaptanlar, hastaneden taburcu olan Şenol Güneş'i evinde ziyaret etmişti.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; Fatih Terim de meslektaşıyla pozlar vererek geçmiş olsun dileklerini iletecek ve futbolda şiddete karşı duruşunu sergilemiş olacak. Fatih Terim’in yanı sıra eski öğrencisi Selçuk İnan’ın da Güneş’in yanına giderek kamuoyuna mesaj vereceği belirtildi.

Sarı kırmızılı kulüp, olaylı derbinin ardından resmi sitesi üzerinden Şenol Güneş için geçmiş olsun mesajı yayınlamıştı.