Galatasaray'dan Nuri Şahin çıkarması

Nuri Şahin
Nuri Şahin

Galatasaray idari menajeri Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenörü Levent Şahin, Nuri Şahin transferi için Almanya'ya gitti.

Galatasaray Yönetimi, transfer için harekete geçti. İdari menajer Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenör Levent Şahin, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un satış listesine koyacağı Nuri Şahin için Almanya'ya gitti.

Milli Takım'da Fatih Terim'in öğrencisi olan tecrübeli orta saha oyuncusuyla görüşen Sarı-Kırmızılılar, Nuri Şahin'den olumlu yanıt aldı. 29 yaşındaki milli yıldızın, takımın başındaki ismin Fatih Terim olması nedeniyle teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Galatasaray'ın, Alman ekiple de el sıkışması halinde Nuri Şahin'e 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağı belirtildi.

ALMANYA'DA İKİNCİ SEFER

Nuri Şahin'in yanı sıra Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı için de girişimlere başlayan Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcudan olumlu yanıt aldı.

Alman ekibi ile 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray'ın önümüzdeki sene UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olması nedeniyle Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bundesliga'da 34 maçta forma şansı bulan Yunus Mallı, Wolfsburg'ın ligde kalmasında önemli rol oynarken takımına 5 gol, 4 asistlik de katkı sağladı.

🗣️ Yunus Mallı, Galatasaray iddialarına açık kapı bıraktı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()