Galatasaray'dan olay maç sonu tweeti

Tolga Ciğerci.
Tolga Ciğerci.

Süper Lig'de haftanın karşılaşmasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Her iki takım adına da önemli pozisyonların olduğu karşılamada 90+4. dakikada Galatasaray'ın kaçırdığı gol, resmi Twitter hesabını bile isyan ettirdi.

Süper Lig'in 26. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Fenerbahçe evinde ağırladığı Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken, son dakikalarda yaşanan bir pozisyon sarı kırmızılı taraftarları isyan ettirdi.

Her iki takım adına da oldukça önemli pozisyonların yaşandığı müsabakanın uzatma dakikalarında, sarı kırmızılılar net bir pozisyon yakalarken, bu pozisyon gol olmayınca taraftarlar çileden çıktı.

Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır. Galatasaray'ın son dakikalarda Tolga Ciğerci ile yakaladığı net pozisyon.
Görüntü BeIN Sports'tan alınmıştır. Galatasaray'ın son dakikalarda Tolga Ciğerci ile yakaladığı net pozisyon.

Özellikle maçın son dakikalarına doğru baskısını arttıran Galatasaray, 90+4. dakikada Fenerbahçe'yi savunmada az kişiyle yakaladı. Gomis'in ceza sahası yayına çıkardığı topta Tolga Ciğerci müsait pozisyonda düzgün bir vuruş yapamadı ve golü bulamadı.

Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan bu pozisyon nefes keserken, Tolga'nın bu basit pozisyonu gole çevirememesi Galatasaray resmi Twitter hesabını bile isyan ettirdi.