Galatasaray'dan resmi Modeste açıklaması

Anthony Modeste
Anthony Modeste

Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak transfer gündeminin sıcak ismi Modeste hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın Alanyaspor'u farklı mağlup ettiği maçın ardından futboldan sorumlu yönetici Abdürrahim Albayrak, Anthony Modeste transferine ilişkin net ifadeler kullandı. Albayrak, taraftarlara transfer müjdesi vermeyi de ihmal etmedi.

Albayrak'ın maç sonu yaptığı açıklamaların öne çıkanlar ise şu şekilde;

"MODESTE'DEN VAZGEÇTİK"

Forvet transferi konusunda Modeste'den kesinlikle vazgeçtiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, konu ilgili şu açıklamada bulundu:

  • "Modeste transferi olmayacak. Bizim öyle bir riske girecek durumumuz yok Galatasaray olarak. Bizde petrol kuyusu yok. Biz o risklere giremeyiz. O transferden vazgeçtik. Onları Fatih hocama sorun isterseniz. Ben burada isim söylemem. Biliyorsunuz söyleniyor, başka kulüplerde talip oluyor. Fiyat artıyor. Onun için isim söylemem söz konusu değil."

"FATİH HOCA'NIN SÜRPRİZLERİ BİTMEZ"

Kadroya bir ya da iki tane forvet oyuncusu katacaklarını söyleyen Albayrak, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarına şöyle devam etti:

  • "Forvet alacağız. Belki de iki tane alacağız. Transfer bitmedi. Son günlerde Fatih Hoca'nın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun. Forvet yabancı olacak."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Match day tomorrow ⚽️ #AM27 🤓 #Tianjin 🇨🇳

Anthony Modeste (@anthonymodeste27)'in paylaştığı bir gönderi ()