Galatasaraylılar sıkı durun! Gomis’ten jübile açıklaması

​Galatasaraylılar sıkı durun! Gomis’ten jübile açıklaması
​Galatasaraylılar sıkı durun! Gomis’ten jübile açıklaması

Galatasaray’ın 32 yaşındaki Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis kariyerine nokta koyacağı tarihle ilgili ipuçları verdi.

Swansea City'den Galatasaray'a 2,5 milyon Euro'ya transfer olan Bafetimbi Gomis ortaya koyduğu performansla hiç kuşkusuz bu senenin en önemli transferlerinin başında geliyor.

6 maçta 7 gol attı

Süper Lig'de 6 maça çıkan Gomis 7 gol atıp 2 asist yaptı. Avrupa Elemelerinde ise 2 maça çıkan Gomis bu arenada skora katkı sağlayamadı.

AA
AA

Önemli açıklama

Attığı goller kadar takım arkadaşlarıyla arasındaki sıcak iletişim de dikkatlerden kaçmayan Gomis'in futbolu sarı-kırmızılı forma altında bırakmak isteği öğrenildi.

“Burada çok mutluyum”

Gomis’in Türkiye’de arkadaşlık kurduğu isimlere, “Galatasaray’da çok mutluyum. İstanbul’a kısa sürede uyum sağladım. Türkler gerçekten çok sıcakkanlı insanlar... Doğru bir tercih yaptığımın farkındayım. Goller atmak beni mutlu ediyor ancak önemli olan Galatasaray’ın başarısı. Bu yıl amacımız şampiyon olmak. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum. 2020 yılına kadar Galatasaray’la sözleşmem bulunuyor. 32 yaşındayım ve kariyerimi kendimi verimsiz hissetmeye başladığımda bırakacağım. Galatasaray son durağım olabilir” dediği ileri sürüldü.

“Sen olsan bari” çılgınlığı

Galatasaray’ın yıldızı Gomis, sarı-kırmızılı kulüple anlaşır anlaşmaz Türkçe şarkılar da dinlemeye başladı. Gomis’in tercih attığı şarkılardan biri Aleyna Tilki’nin “Sen olsan bari” isimli parçası oldu. Gomis’in “Sen olsan bari” yorumu kısa sürede beğeni topladı. Arena’da Gomis’in attığı gollerden sonra “Sen olsan bari” şarkısı çalınmaya başladı.

A big think for my new adopted country! Turkish ❤️ thank you for all of your messages for my birthday 🙏 @aleynatilkiofficial #turkish #galatasaray #aslan #ilovethissong 🇹🇷Gomis (@bafetimbigomis)'in paylaştığı bir gönderi (6 Ağu 2017, 10:34 PDT)

Taraftarlara hayran

AA
AA

Bu arada Fransız futbolcunun sergilediği futbolun yanı sıra attığı goller sonrasındaki sevinç gösterileri de taraftarların yüzünü güldürüyor. Yetenekli futbolcunun gol sevinçlerinde yaşadığı coşku, taraftarla arasındaki bağı da bir hayli sağlamlaştırdı.

Gomis hasta mı?

Gomis ile Galatasaray’ın anlaşacağı yönündeki haberler ortaya çıktığında basında birden ünlü futbolcunun hastalığı hakkında iddialar ortaya çıktı. Ara ara bayılan Gomis vazovagal senkop hastası.

Sahada aniden bayılabilir

Galatasaray Kulübü Futbol Takımı Doktoru Yener İnce transfer döneminde Gomis'in futbol oynamaya mani bir durumu olduğunu belirtti. Lyon forması giydiği dönemde sahada üç kez baygınlık yaşadı.

Vazovagal senkop nedir?

Vazovagal senkop yani bayılma; beyne olan kan akışının azalmasından kaynaklanan ani bilinç kaybıdır.