Gençlerbirliği evinde yıkıldı, Pogba sahayı terk etti!

Pogba ve takım arkadaşlarının tartıştığı anlardan bir kare.
Pogba ve takım arkadaşlarının tartıştığı anlardan bir kare.

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında konuk ettiği Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Tansiyonun yükseldiği anlarda Pogba'nın sahayı terk etmesi maça damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 1-0’lık skorla Antalyaspor oldu. Konuk takıma galibiyeti getiren golü 77. dakikada Doukara kaydetti. Ev sahibi ekip ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Antalyaspor, ligde kalma adına büyük bir avantaj sağlamış oldu. Gençlerbirliği ise küme düşme hattında ağır bir yara daha aldı.

POGBA SAHAYI TERK ETTİ

Müsabakanın 88. dakikasında yaşadığı sakatlığın ardından takım arkadaşı Ahmet Oğuz’a sinirlenen Pogba, formasını çıkararak kenara geldi ve burada takım arkadaşlarıyla arasında arbede yaşandı.

Fotoğraf: gzt.com
Fotoğraf: gzt.com

Fotoğraf: gzt.com
Fotoğraf: gzt.com

Saha kenarında çok sinirli olan Pogba'yı, Gençlerbirliği yedek kulübesindeki oyuncular ve yardımcı antrenörler sakinleştirmeye çalıştı. Ancak Pogba çok sinirlenince üzerindeki formayı çıkardı ve soyunma odasına doğru gitti. Ahmet Oğuz ise takım arkadaşına seslenerek, "Neden maçı bırakıp gidiyorsun?" dedi.

Araya giren güvenlik güçleri futbolcuları yatıştırdı ve Pogba güvenlik altına alındı. Daha sonra kulüp yöneticileri kavganın çıktığı yere gelerek sporcuları yatıştırdı.

GENÇLERBİRLİĞİ – ANTALYASPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ

  • 6. dakikada Zeki Yavru'nun Antalyaspor ceza alanın solundan kullandığı serbest vuruşta, arka direkte iyi yükselen Scekic'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.
  • 16. dakikada Zeki Yavru'nun Antalyaspor ceza alanın sağından yerden pasında, Skuletic'in gelişine yaptığı vuruşta kaleci Boffin, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
  • 20. dakikada Uğur Çiftçi'nin Antalyaspor ceza alanının solundan yaptığı ortada kaleci Boffin'in elinden kaçırdığı topla buluşan Milinkovic'in vuruşunda, meşin yuvarlak kale direğinin yanından auta gitti.
  • 23. dakikada Zeki Yavru'nun Antalyaspor ceza alanın solundan yaptığı ortada Milinkovic'in kontrol ettikten sonra yaptığı vuruşta top kale direğinin yanından auta çıktı.
  • 52. dakikada Milinkovic'in Antalyaspor ceza alanının sağından yaptığı ortada kaleci Boffin'in elinden kaçırdığı topla buluşan Aydın Karabulut'un vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
  • 77. dakikada Yekta Kurtuluş'un pasında topla buluşan Doukara kaleciyle karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara göndererek Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.
  • 83. dakikada Manu'nun Antalyaspor ceza alanının sol çaprazından sert şutunda kaleci Boffin, topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.
  • 86. dakikada Deniz Kadah'ın sert şutunda Hopf, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
  • 88. dakikada sakatlandığını gösteren işaretler yapan Pogba oyun alanını terk etmek istedi. Kaptan Ahmet Oğuz ve Zeki Yavru ile sahadan çıkarken tartışan Pogba, oyuna devam etmeyerek sahayı terk etti.