Giresunspor'dan gönderme, Başakşehir'den cevap: Sosyal medya yıkıldı

Giresunspor
Giresunspor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Medipol Başakşehir'i eleyen Giresunspor, maçtan sonra rakibine sosyal medya üzerinden göndermede bulundu: Başakşehir de bu paylaşıma cevap verdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Başakşehir ile Giresunspor İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk maçı sahasında 3-1 kazanan Giresunspor, rövanşta 2-1 mağlup olmasına karşın averajla turu geçti ve çeyrek finale yükseldi. TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, Başakşehir'i elemesinin ardından sosyal medya hesabından rakibine göndermede bulundu.

İstanbul kart videosu paylaşan yeşil-beyazlı ekip "Sizin kart yetersiz kalmış sanırım" diyerek Süper Lig ekibine göndermede bulundu. İşte o paylaşım;

Bunun üzerine, Başakşehir kulübünün sosyal medya hesabı, Giresunspor'un kendisi için yaptığı paylaşıma cevap verdi. Başakşehir'i kupa dışına ittikleri maçtan sonra akbil göndermeli bir paylaşım yapan Karadeniz ekibine sponsoru üzerinden bir gönderme yaptı. İşte Başakşehir'in paylaşımı ve sonrasında Giresunspor'un verdiği cevap;