Gomis: Taraftar bana saldırdı

Gomis Marsiya taraftar saldırısı
Gomis Marsiya taraftar saldırısı

Galatasaray'ın Fransız golcüsü, Marsilya'dan ayrılma kararıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

GZT Dış Basın - Galatasaray'ın sezon öncesinde Swansea City'den kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis, geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği Marsilya'nın bonservisini almak istediğini ancak kendisinin ayrılma kararı aldığını söyledi.

Fransa'nın saygın spor gazetesi L'Equipe'e önemli açıklamalar yapan yıldız oyuncu, "Bonservisimi almak için Marsilya da girişimde bulunmuştu. O dönemlerde Marsilya'nın teklifini ekonomik nedenlerle reddettiğimi düşündüler ama mali beklentimi karşılayan bir teklif yapmış olsalar bile Marsilya'da kalmayacaktım" dedi.

"Hak ettiğim değeri göremeyeceğimi hissettim"

Kulüp yönetiminin kendisini kadroda tutmayı tercih etmesine rağmen bu konuda çok istekli davranmadığını belirten Gomis, şöyle devam etti: "Geçen sezonun iki ayını sakat geçirmeme rağmen 20 gol attım. Ama yönetim tutumu, yeni sezon planlamasında hak ettiğim değeri göremeyeceğimi hissettirdi ve ayrılmaya kesin olarak karar verdim."

"Bir grup taraftar bana saldırdı"

32 yaşındaki oyuncu geçen sezonun son haftalarında Marsilya taraftarıyla yaşadığı gerginliği ise şöyle anlattı: "Bir taraftar buluşması sırasında bir grup bana doğru hareketlenip bana vurmak istedi. Araya idareciler girmeseydi sonuç çok daha kötü olabilirdi. Bu olay da ayrılık kararımda önemli bir etken oldu.