Gomis’den Albayrak’a cevap

Gomis, Galatasaray forması gol krallığı yaşamıştı.
Gomis, Galatasaray forması gol krallığı yaşamıştı.

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın "Parasını alamadığı için maça çıkmadı" dediği Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.

Galatasaray'ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, geçen sezon ligi gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray forması giyerken...
Bafetimbi Gomis, Galatasaray forması giyerken...

Golcü futbolcu hakkında, "Parasını alamadığı için maça çıkmadı" diyen Albayrak'a yanıt Fransız futbolcudan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir metin paylaşan Gomis, şunları dile getirdi:

  • Öncelikle sayın Abdurrahim Albayrak ile kesinlikle bir tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü, ilk olarak bu yıl kulübüm Al Hilal ile başarmak istediğim önemli hedeflerim, amaçlarım var. (Bunu hatırlatmak isterim). İkinci olarak bu Galatasaray ve taraftarlarına büyük saygısızlık olacaktır ama bir konuda kesinlik belirtmek isterim ki suskun kalmayacağım. Çünkü hiç kimsenin karakterimi ve yatırımlarımı sorgulamasına izin veremem ve her şeyden önemlisi hakkımda yalan söylemesine izin vermeyeceğim. Son olarak zaman ilerledikçe tüm gerçekler söylenecek ve yanlışlıklar onarılacak.

Gomis'in açıklamasının tam metni.
Gomis'in açıklamasının tam metni.