Gomis'ten Antalyaspor kalesine füze

​Gomis'ten Antalyaspor kalesine füze
​Gomis'ten Antalyaspor kalesine füze

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan Bafetimbi Gomis'in ilk golünde topun hızı, beIN Sports pierolarının da dikkatini çekti. Sarı kırmızılıların Fransız golcüsü ilk golde adeta kaleyi yerinden oynattı.

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.

Sarı kırmızılılar, ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0'lık galibiyete ulaşırken, ayrıca haftalar önce Medipol Başakşehir'e kaptırdığı liderliği de geri aldı.

Karşılaşmada sarı kırmızılıların gollerini 14, 20. dakikalarda Bafetimbi Gomis ve 38. dakikada Sofiane Feghouli ile bulurken, konuk ekipte ise gol sesi çıkmadı.

Alınan bu sonucun ardından Galatasaray puanını 44'e yükselterek liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi. Antalyaspor ise 21 puanda kalarak düşme hattının hemen üstünde yer aldı.

Galatasaray'ın galibiyetinde 2 gol atarak büyük pay sahibi olan Gomis'in ilk golünde, topun hızı yayıncı kuruluşun pierolarından kaçmadı. Fransız golcü, karşılaşmanın 14. dakikasında Garry Rodrigues'in pasıyla Antalyaspor ceza sahasının sol tarafında buluştu.

Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.
Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.

Bekletmeden topu sert bir şekilde kaleye gönderen yıldız golcü, Galatasaray'ın ilk golünü kaydetti. BeIN Sports pierolarına göre, Gomis'in bu golünde top 120 km'ye kadar ulaştı.

👑 Gomis gol krallığı yarışında Burak Yılmaz’ı yakaladı.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()