Gözler yayıncı kuruluşa çevrildi!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un UEFA Avrupa Ligi maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam mücadele edecek temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un maçlarının yayıncı kuruluşu halen netlik kazanmadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor temsil edecek. Beşiktaş kendi sahasında Sarpsborg'u ağırlayacak. Fenerbahçe Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb ile karşıya karşıya gelecek. Akhisarspor ise Rus takımlarından biri olan Krasnodar ile kendi evinde oynayacak.

Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçları TSİ 19.55'te başlarken, deplasmanda mücadele edecek Fenerbahçe'nin maçı TSİ 22.00'da başlayacak. Bu üç karşılaşmayı hangi kanalın yayınlayacağı ise futbolseverlerin merak ettikleri arasında.

Maçların henüz hangi kanalda yayınlanacağı netlik kazanmazken, tıpkı Şampiyonlar Ligi'nde olduğu gibi tarafların pazarlık halinde olacağı ve durumun son saatlerde netlik kazanacağı öne sürüldü.

  • Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki gün önce oynadığı Lokomotiv Moskova maçı, beIN Sports HD 1 ve beIN Sports Haber (şifresiz) ekranlarından naklen yayınlanmıştı.