Hasan Ali Kaldırım'dan 'derbi' yorumu

Hasan Ali Kaldırım, bu sezon çıktığı 34 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.
Hasan Ali Kaldırım, bu sezon çıktığı 34 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı.

Fenerbahçe'nin ve milli takımın başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım, ligin 28. haftasında oynayacakları derbi mücadelesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yedinci sezonunu tamamlamak üzere olan Hasan Ali Kaldırım, Ajansspor'a Galatasaray derbisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Deneyimli futbolcu, 20 senedir Kadıköy'de kaybetmediklerine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

  • Taraftarımızın gözündeki Galatasaray maçlarının önemini biliyoruz. Birkaç ay öncesine baktığımızda deplasmandaki maçın da nereden nereye geldiğini çok iyi hatırlıyorum. Onun için taraftarlarımızın bizi inanılmaz destekleyeceğini şimdiden çok iyi biliyorum. Etrafımızda tüm arkadaşlarımız, ailelerimiz bütün sene bu maçı bekliyor. Biz önemini ve taraftarımızın bu maçı nasıl heyecanla beklediğini çok iyi biliyoruz. Benim 7. senem, 7 senedir Kadıköy'de, daha doğrusu 20 senedir Kadıköy'de kaybetmedik. İnşallah bu devam eder. Güzel bir oyunla taraftarımıza belki tarihindeki en kötü sezonda derbide ayrı bir mutluluk yaşatırız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. İyi çalışıyoruz. Bu ara da bize iyi geldi ve iyi yüklendik. İnşallah o gün onların istediği gibi bir performans sergileriz.