HTC yeni akıllı telefonunu 23 Mayıs'ta tanıtıyor

HTC U12
HTC U12

HTC'nin yeni tepe seviyesi akıllı telefonu U12 ve U12 Plus 23 Mayıs'ta düzenlenecek olan bir etkinlikle sahneye çıkarılacak. İşte ilk detaylar:

Son aylarda U12 modeliyle sıkça gündeme gelen HTC, tepe seviyesi akıllı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Twitter'dan yapılan duyuruyla birlikte yeni modelin 23 Mayıs'ta düzenlenecek olan etkinlik kapsamında sahneye çıkarılacağı kesinleşti.

23 Mayıs'ta tanıtılacağı kesinleşti

Etkinlikte U12 ve U12 Plus'ın adı geçiyor. Dolayısıyla tepe seviyesi yeni akıllı telefonun iki farklı ekran boyutuyla geleceği tahmin ediliyor. En çok merak edilen detaylardan biri ise U12 ya da U12 Plus'ın ekranında çentik tasarımına yer verilip verilmeyeceği. Ancak tahminler çentik sisteminin bu modellerde kullanılmayacağı yönünde. Paylaşılan görselde ve metinde "Tüm bileşenlerinin toplamından daha fazlası bir telefon..." ibaresine yer veriliyor.

Üstelik paylaşılan görselden de yeni telefona dair fikir yürütebilmek mümkün. En azından çift arka kamera ve microSD kart yuvası bu görsel sayesinde anlaşılabiliyor. Tüm detaylar için 23 Mayıs'ı beklemekte yarar var.