Hüseyin Göçek'ten çelişkili kararlar

Hüseyin Göçek oyuncularına köşe atışını işaret ediyor.
Hüseyin Göçek oyuncularına köşe atışını işaret ediyor.

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçının hakemi Hüseyin Göçek, bir gün sonrasında Aytemiz Alanyaspor - BB Erzurumspor maçında VAR hakemi olarak verdiği penaltıyla tartışma yarattı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Alanyaspor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında hakem Mete Kalkavan'ın ev sahibi ekibin lehine verdiği penaltı kararı tartışmalara neden oldu.

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçında benzer pozisyonda ceza sahası içerisinde Arda Turan'ın eline çarpan topta penaltı kararı çıkmamıştı. TVNET ekranlarında yayınlanan 4X4Futbol programında konuşan spor yazarı Emrah Kayalıoğlu, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Emrah Kayalıoğlu, Başakşehir - Fenerbahçe maçındaki pozisyonda VAR'a gitmeyerek penaltı vermeyen Hüseyin Göçek'in Aytemiz Alanyaspor - BB Erzurumspor maçında VAR hakemi olarak aynı hakeme penaltı dediğini hatırlattı.

  • Kayalıoğlu, "Alanya-Erzurum maçındaki ‘el’ pozisyonunda Mete Kalkavan ‘devam’ diyor. VAR hakemi uyarıyor. Uyaran VAR hakemi, 16 saat önce Başakşehir maçındaki iki el pozisyonunu da devam ettiren Hüseyin Göçek. Futbol kamuoyunun çıldırdığı mevzu bu" ifadelerini kullandı.