Icardi'nin yeni durağı Juventus

Icardi değerlendiremediği pozisyonun ardından geri dönüyor.
Icardi değerlendiremediği pozisyonun ardından geri dönüyor.

Inter'de kaptanlığı elinden alınan Mauro Icardi'nin yeni takımı için iddialar gelmeye başladı. İsmi Juventus ile anılan Arjantinli golcünün, İtalyan deviyle prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter’de Mauro Icardi bilmecesi sürüyor. Geçtiğimiz günlerde kaptanlığı elinden alınan Arjantinli golcü, bugün de sakatlığı olduğu gerekçesiyle Sampdoria maçının kadrosuna alınmadı.

Icardi’nin Inter’deki geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan İtalyan gazeteci Valer De Maggio, deneyimli forvetin yeni durağının Juventus olacağını öne sürdü. Maggia, Icardi’nin Juventus’la prensip anlaşmasına vardığını öne sürdü.

  • “Bence Inter, Icardi’nin Juventus’la prensipte anlaştığını öğrendi. Inter büyük bir kulüp, Marotta ise büyük bir teknik adam. Bunu kabul etmezler. Kaptanlığını almak da kritik bir karardı. Bana sorarsanız, Icardi çoktan Juventus’la anlaşmış”

GÖRÜŞMELER RESMEN BAŞLADI İDDİASI

Çizme basınının önemli kuruluşlarından olan Calciomercato ise, Inter ile Juventus arasındaki görüşmelerin başladığını savundu. Habere göre; Juventus CEO’Su Andrea Agnelli, Inter Sportif Direktörü Javier Zanetti’yi telefonla aradı ve Icardi’yi sordu.

  • Mauro Icardi, bu sezon Inter formasıyla sahaya çıktığı 20 lig maçında 9 gol atıp, 2 de asist yaptı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Gitsin mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()